Om

Söderköpings
klimatsmarta fest- och bröllopsföretag

I Söderköping, intill Göta Kanal finns företaget som vill hjälpa dig att ordna din fest med klimatsmarta tankar. Med närheten till
till skog, slätter och skärgården är platsen perfekt för inspiration och minnen. Oavsett om det handlar om bröllop, begravning,
student, födelsedagsmiddag eller företagsevent.

Klimatsmarta och hållbara val genomsyrar hela företaget, från min transport till arbetsplatsen till leveransen av din nyköpta vara. Att ta vara på överblivet material, att ge kläder en möjlighet att användas igen och skapa från naturen eller med återbrukade material är en rolig utmaning. Dessutom förhöjer det verkligen tonen av din unika och hållbara fest.

  • Second hand butik för bröllop & fest (öppnar feb/mars 2022)
  • Rådgivning och planering med fokus på klimatsmarta val
  • Dekoration av återbruk och naturmaterial
  • Personliga trycksaker på ett klimatsmart sätt

Vem är jag då? Jag heter Jessica och i halva mitt liv, sedan början av gymnasiet, har jag jobbat med bröllop på ett eller annat sätt. Mestadels på hotell och restauranger, länge som hovmästare på en unik liten bröllopscateringfirma, haft rådgivning till toastmasters och så har jag sålt en hel del personliga paket med trycksaker till blivande brudpar. Bland annat.

 

Jag är utbildad inom turism & service och även inom kommunikation & media på Linköpings Universitet. I båda utbildningarna ingick eventproduktion och projektledning för mässor och utställningar. Jag har läst U-landskunskap, sitter i projektledningen för KFUM:s stora barnloppis i Norrköping och brinner för second hand och återbruk, för både miljöns och ekonomins skull. Ibland kan det kännas lite spretigt, men ofta tänker jag att i allt jag pluggat och jobbat med har lärt mig saker jag kan använda i nästa utmaning. Nu är jag i nästa. Vill du hänga med?

En till fest innehar F-skattsedel
Org.nummer 556993-0604 (bifirma till Weidmanns Bygg AB)